• Protein inn Whey concentrate
Populiari

Prekės kodas: 136

Turimas kiekis: 4

Gamintojas: ProteinINN

Lietuviškas 100 % GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMO KONCENTRATAS "PROTEIN INN"
Atlikta įvairių baltyminių produktų, koncentrato, izoliato, esančių pasaulinėse rinkose analizė parodė, kad didelė dalis produktų yra nenatūralūs, su dirbtiniais skoniais, saldikliais, dažikliais ir kitais cheminiais priedais. Todėl reaguojant į vartojimo poreikio perspektyvas, kokybiškų baltymų naudą, teigiamą poveikį sveikatai buvo sukurtas ir pristatytas rinkai 100% GRYNĄ, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATĄ "PROTEIN INN".

€22.00

Šis produktas yra žinomas Lietuvos vartotojams. Jį išbandė sportininkai, treneriai, mitybos specialistai, gydytojai. Atsiliepimai kuo puikiausi. Tai gero ir greito įsisavinimo, puikaus skonio, nebrangus produktas.

100 % GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMO KONCENTRATAS "PROTEIN INN" yra aukščiausios kokybės išrūgų baltymas, pagamintas išsaugant baltymų biologinę vertę. Išrūgos, naudojamos tirpaus išrūgų baltymų koncentrato (WPC-80) gamybai, yra gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių gaminamų AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ . Šviežios išrūgos yra apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas.

Gautos išrūgos separuojamos-pasterizuojamos, taikant žemus terminio apdorojimo režimus tam, kad nepažeistų išrūginių baltymų struktūros, taip išsaugant baltymų biologinę vertę, o tirštinamos panaudojant membraninę filtraciją (ultrafiltraciją). Tam, kad pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija. Vanduo, naudojamas diafiltracijai, apdorojamas panaudojant naujausią vandens dezinfekavimo technologiją ultravioletiniais spinduliais, kas užtikrina aukštą galutinio produkto kokybę.

Retentatas (sutirštintos išrūgos) džiovinamas purškimo būdu įterpiant lecitino, kad pasiekti geresnį miltelių tirpumą.

Kiekvienas sportuojantis žino, kad norint priaugti raumenų – reikia baltymų. Jei siekiate tikslo tapti stipresniu, greitesniu, turėti tobulas kūno formas - išrūgų baltymai padeda pasiekti užsibrėžtus tikslus. Būtent išrūgų baltymai yra labiausiai susiję su gerų rezultatų siekimu. Tai maisto papildas, idealiai tinkantis raumenų masės augimui, kurį turėtų vartoti sportininkai, ieškantys aukštos kokybės baltyminio šaltinio raumenų masei auginti ir tobulinti, nes whey proteinas pasižymi aukšta kokybe, grynumu. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad žmogaus organizmui vieni iš vertingiausių yra išrūgų baltymai, nes jų įsisavinimo laipsnis siekia iki 98%. Jau seniai žinoma, kad išrūgų baltymai pasižymi imuninę sistemą stimuliuojančiomis, antibakterinėmis savybėmis. Be to įrodyta, kad išrūgų baltymai yra reikalingi žmogaus organizmui svarbaus junginio glutationo susidarymui. Nustatyta, kad glutationas susidaro virškinimo metu(skrandyje) iš išrūgų baltymuose esančių aminorūgščių cisteino, glicino ir glutamo rūgšties. Šis trijų aminorūgščių junginys (glutationas) būtinas žmogaus organizmui. Būtent šios rūšies baltymai yra populiariausi, renkantis baltymų miltelius. Išrūgų proteinas - užbaigtas baltymas, kurio sudėtyje yra visos svarbiausios amino rūgštys, pagerinančios baltymų sintezę mūsų organizme.

Išrūgos yra vienas iš turtingiausių BCAA šaltinių ­­– šakotos grandinės amino rūgščių: L-leucino, L-izoleucino ir L-valino. Ši trijulė labai svarbi raumenų augimui ir net energijai treniruotės metu. Išrūgų baltymai taip pat turi biologiškai aktyvių baltymų mikrofrakcijų, tokių kaip alfa-laktalbumino, beta-laktoglobulino, glikomakropeptidų, imunoglobulinų, laktoferino ir įvairių augimo faktorių.
Vartojimas

Vienoje porcijoje (30 g) produkto yra nedaug laktozės ir 24 g raumenų vystymąsi skatinančių baltymų. Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų ar kito gerimo įberkite 30 g baltymo miltelių (2 valgomuosius šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Produkto maistingumas
Porcijoje 30 g proteino 100 g proteino
Kalorijos 505 kJ (121 kcal) 1682 kJ (402 kcal)
Iš viso riebalų 1.8 g 6 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.1 g 3.6 g
Iš viso angliavandenių 2.4 g 8 g
Iš kurių cukraus 2.4 g 8 g
Baltymų 24 g 80 g
Druska 0,1 mg 0,33mg
Porcijos dydis 30 g. (2 šaukštai)
Sudedamosios aminorūgščių dalys
Porcijoje 30g proteino 100g proteino
Asparto r. 2852 mg 9507 mg
Treoninas* 1910 mg 6369 mg
Serinas 1310 mg 4368 mg
Glutamo r. 5260 mg 17535 mg
Prolinas 1629 mg 5430 mg
Glicinas 471 mg 1569 mg
Alaninas 1272 mg 4240 mg
Valinas** 1555 mg 5184 mg
Metioninas* 897 mg 2990 mg
Izoleucinas** 1707 mg 5690 mg
Leucinas** 2652 mg 8839 mg
Tirozinas 824 mg 2747 mg
Fenilalaninas* 775 mg 2583 mg
Histidinas* 626 mg 2086 mg
Lizinas* 2515 mg 8384 mg
Argininas 547 mg 1824 mg
Iš viso amino rūgščių: 26804 mg 89345 mg
Pastaba: Taikyti metodai – Komisijos reglamentas (EB) Nr. 152/2009, III priedas, A, F dalys** Šakotos grandinės aminorūgštys (ang.k. – Branched-Chain Amino Acid (BCAA)).
* Nepakeičiamosios (esminės) aminorūgštys (ang.k. – Essential Amino Acid (EAA)).

Rašyk
Skambink